Adri van den Ouden

Commissielid AZ & M en vertrouwenspersoon

Tijdens mijn werkzame leven oefende ik de functie van HR Manager uit bij onder andere een internationale industriële onderneming in Nederland en België. Rond mijn 21ste was ik ooit al actief voor de Partij van de Arbeid en voor de (Industriebond) FNV. Ik werd en wordt gevoed door mijn drive om op te willen komen voor die mensen die een achterstand in de samenleving hebben. Iedereen verdient mijns inziens dezelfde kansen in de maatschappij. In deze zin zet ik me als vrijwilliger ook al jaren in bij Vluchtelingenwerk Hellevoetsluis, laatstelijk met het helpen van mensen om een plaats op de arbeidsmarkt te verwerven (job coaching).

Vrijwel mijn hele leven heb ik gewoond rond of in Hellevoetsluis. Een heerlijke centrale plaats om te wonen tussen natuur en het stedelijke; Rotterdam ligt tenslotte op maar 30 autominuten weg. Een omgeving die we met toevoeging van Brielle en Westvoorne moeten koesteren en ontwikkelen vanaf 2023 in het nieuwe Voorne aan Zee.

In de afgelopen paar jaar heb ik mijn bijdrage kunnen leveren in de fractie van de PvdA en in een 2 tal commissies, te weten ZWO en WWR en in de commissie raadscommunicatie.

We hebben een meer dan prima programma om voor de toekomst van Voorne aan Zee gesteld te staan. Ik werk graag mee om op dezelfde wijze als in de afgelopen jaren daar vorm aan te geven.